Kaasstengels
Kaasstengels een heerlijke snack! En ook nog super makkelijk om te maken. Je kan kaasstengels op verschillende manier maken. Dit is de makkelijkste manier. De kaasstengels zijn goed te bewaren, maar ze zijn het lekkerst om nog dezelfde dag op te eten. Het liefst zo snel mogelijk nadat de stengels uit de oven komen. Dit recept is voor ongeveer 18 kaasstengels. Maar dit is afhankelijk van hoe breed je de stengels wil hebben.
Benodigheden:
- 6 plakjes bladerdeeg
- Geraspte kaas
- Losgeklopt ei
- Peper
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 190ºC. Ontdooi de plakjes bladerdeeg.
Snij de plakjes bladerdeeg in reepjes. Ik heb één plakje in drie reepjes gesneden. Besmeer de reepjes met het ei. Strooi de kaas en de peper over de reepjes. De hoeveelheid hiervan is naar eigen inzicht.
Leg de reepjes op een bakplaat. Bak de stengels in 15 tot 25 minuten goudbruin. De stengels zijn klaar als ze goudbruin van kleur zijn.