Wrap met Schwarzwälder Schinken
Naast de wrap met kipfilet en de wrap met schouderham heb ik een tijdje geleden ook de wrap met Schwarzwälder Schinken gemaakt. Deze wrap is een beetje Italiaans getint. Persoonlijk vind ik deze wrap het lekkerst van de drie die ik tot nu toe heb gemaakt. Je kan natuurlijk heel veel variëren met wraps. De wrap is lekker als lunch of als een hapje op een feestje.
Benodigheden:
- 1 naturel tortilla
- 2 plakken Schwarzwälder Schinken
- Oven gedroogde tomaten
- Roomkaas
- Italiaanse kruiden
- Vershoudfolie
Bereiding:
Besmeer de tortilla met roomkaas. Strooi hier Italiaans kruiden overheen. Leg vervolgens de plakken Schwarzwälder Schinken hier overheen. Leg een paar oven gedroogde tomaten hier bovenop.
Rol de tortilla voorzichtig op. Wikkel de wrap in vershoudfolie en leg de wrap even in de vriezen. Zo kan je de wrap beter snijden.
Eet smakkelijk.
Tip:
De wrap laat zich goed invriezen. Zo heb je altijd een hapje achter de hand.