Wrap met kipfilet
Een wrap is een product dat je op vele manier kan bereiden en eten. Mijn wrap met kipfilet is lekker als een lunch of als een hapje op een verjaardag of gewoon als je zin hebt in iets lekkers. Ik heb in dit recept grote tortilla’s gebruikt, maar ja kan natuurlijk ook kleine tortilla’s gebruiken als je meerdere varianten wilt maken. En je kan natuurlijk ook wisselen in de soorten tortilla’s. Hierin heb je tegenwoordig veel keuze. Of je maakt de tortilla’s zelf. De wrap is, als deze bereid is, zeer goed te bewaren in de vriezer voor ongeveer twee maanden.
Benodigheden:
- 1 grote naturel tortilla
- Roomkaas
- 3 plakken kipfilet
- Een paar reepjes rode paprika
- Rucola
- Peper
- Vershoudfolie
Bereiden:
Smeer de tortilla in met de roomkaas. Leg in het midden de plakken kipfilet. Leg de paprikareepje en de rucola hierop. Strooi nog wat peper erover. Rol de wrap zo strak mogelijk op en wikkel in vershoudfolie.
Snij vervolgens de wrap in reepjes als je deze voor een hapje wil gebruiken of doormidden om te eten als lunch.
Op de foto zie je hoeveel reepjes je ongeveer uit één wrap kan halen.
Tip:
Leg de wrap na bereiding even in de vriezer om hard te worden. Zo kan je de wrap beter in reepjes snijden.
De kipfilet moet toch ook nog worden gebakken of in de oven bereidt?
Nee dat hoeft niet. Gewoon 3 plakken kipfilet uit het vleeswaren vak.